Tietoa meistä

Tavoitteemme

Kuorokoulu-sivuston tarkoituksena on rohkaista eri-ikäisiä ihmisiä kuorolaulun pariin. Toivottavasti tämä sivusto toimii sinulle lähtölaukauksena uuteen, innostavaan ja elämyksiä tuottavaan harrastukseen!

 

Haluamme myös auttaa kuorolaulajia kehittämään taitojaan. Tarjoamme vinkkejä, tietoa ja koulutuksia kuorouransa eri vaiheissa oleville laulajille. Laulaminen ei ole salatiedettä, vaan taito, jossa voi kehittyä!

beat_031

Jaana Turunen

Olen kuopiolainen kuoronjohtaja ja äänenkäytön valmentaja. Valmistuin musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta 1998. Tällä hetkellä johdan kolmea kuoroa. Lisäksi olen ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa niin paikallisia kuin valtakunnallisia kuorokouluhankkeita ja laulukouluja sekä kirjoittanut Kuorokouluoppaan.

 

Opetan myös laulua perustamassani Lauluklubi Maestrassa. Olen myös sertifioitu Estill Voice Training -opettaja, Estill Master Trainer. Lue lisää täältä.

Antti Annola

Olen ammattilaulaja ja laulupedagogi Oulusta. Työskentelen musikaalinäyttelijänä sekä laulun- ja äänenkäytön opettajana laulajille ja näyttelijöille. Toimin Oulun konservatorion rytmimusiikin laulun lehtorina. Työskentelen myös kuorojen kanssa ja minulla on lauluyhtyekokemusta kuorolaulun lisäksi.

 

Laulupedagogin korkeakoulututkinnon sekä ammattimuusikon tutkinnon lisäksi olen valmistunut sertifioiduksi Estill Voice Training -opettajaksi, Estill Master Traineriksi . Lisätietoa minusta saat vierailemalla kotisivullani.

jaana
Antti
Vieritä ylös